Bedrijf

Wij geven de toon aan. Op uw tempo.


Fixcenter geeft de toon aan in de sector van industriële bevestigingsmaterialen. Dat doen we al sinds 1976. We ondersteunen bedrijven en aannemers in het bereiken van perfectie.

Natuurlijk, horen we u zeggen. Maar wat betekent dat nu?

Woorden zijn gemakkelijk. Dat weten we. Daarom presenteren we u 4 staalharde engagementen.
Zo bevestigen we onze reputatie – en uw project

1. Eerlijkheid


U wilt geen partner die rond de pot draait. Hebt u een vraag? Dan zorgen wij dat we het antwoord hebben – of u nu met de magazijnier of met de CEO praat.

Onze horizontale structuur zorgt voor snelle communicatie. En garandeert u dat we ons woord houden. We zijn realistisch in onze doelen. Want uw planning is heilig.

Ging er iets fout? Dan verstoppen wij ons niet. We doen wat moet gebeuren om de zaken recht te zetten.

2. Snelheid en grondigheid


Ons hele team werkt flexibel én hard om aan uw verwachtingen te voldoen. Met een Jazeker-mentaliteit en met bakken expertise.

Onze verkopers weten hoe waardevol uw tijd is. Dus vallen we u niet lastig met onvoorziene bezoekjes. En we laten u niet wachten. U krijgt alle informatie die u nodig hebt, wanneer het u past.

Onze producten worden ter plaatse geleverd. Door onze eigen chauffeurs of door betrouwbare externe transportpartners. Wees gerust: ze vertrekken niet als ze niet meteen hun contactpersoon vinden. Ze doen wat nodig is om de levering te voltooien.

3. Tijd- én kostenbesparend


Met ons unieke calculatieprogramma geniet u van een complete plannings- en ontwerpervaring in 3D. Zo versnelt u de voorbereidende fase van uw project aanzienlijk.

Bepaal wat u nodig hebt tot in de kleinste details. Visualiseer het resultaat. En creëer een volledige inventaris met één klik.

Klaar? Importeer uw inventaris dan naar onze 3D-webshop. Bestel meteen alles wat u nodig hebt, zonder gedoe. We leveren het zo snel als ook maar mogelijk is.

Onze uitgebreide stock zorgt ervoor dat u nooit moet wachten. En ook de voormontage en bewerking van uw producten nemen we voor onze rekening.

4. Altijd beter. Altijd.


Onze medewerkers krijgen voortdurend opleidingen om nóg beter te worden in hun vak. Want dat is ons doel. Elke dag beter worden. Efficiënter. Productiever. Nog meer gefocust op wat u nodig hebt.

We innoveren non-stop. Creëren meerwaarde voor elke klant. En we willen groeien. Stevig groeien. Maar zonder compromissen op het gebied van kwaliteit en klantenservice.